Aleister Crowley Magick – First edition

94,95

Aleister Crowley’s occulte meesterwerk Magick, voor het eerst gepubliceerd in Liber ABA (deel II), is essentieel leesvoer voor studenten van Thelema en het occulte.

Deze gids voor de grondbeginselen van magie is een beknopte versie van het vierdelige magnum opus Liber ABA of ‘Boek 4’ en wordt aanbevolen aan ingewijden in de magie.

Staat: hardcover, goede staat, geen stofomslag

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Staat: hardcover, goede staat, geen stofomslag

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.