/ / / Het Verhaal Van De Filosofie

Het Verhaal Van De Filosofie

10,00

Het fascinerende verhaal van 2500 jaar westerse filosofie, van de oude Grieken tot de moderne tijd. Dit toegankelijke en uitgebreide overzicht van de geschiedenis van ons denken van de Britse filosoof, schrijver en televisiepresentator Bryan Magee zal zowel de leek als de student filosofie aanspreken.

Categorie:

Beschrijving

Het behandelt de belangrijkste filosofische thema’s en de grote levensvragen en analyseert het werk van onze grootste denkers. Het is de onontbeerlijke leidraad voor de geschiedenis van het westerse gedachtegoed.

Taal: Nederlands
Bindwijze: Hardcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: augustus 1999
Afmeting: 23,6 x 18,6 x 1,7 cm
Aantal pagina’s: 240 pagina’s
Auteur: Bryan Magee
Uitgever: Ambo/Anthos B.V.
Vertaling: Jabik Veenbaas Wessel Visser
Staat: In zeer goede staat (zie foto’s)

Het Verhaal Van De Filosofie 6
kies een van onze 5 gratis ebooks

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kies welke van onze 5 gratis ebooks je wil lezen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.