/ / / The View Over Atlantis – John Mitchell (1969, hardcover)
The View Over Atlantis - John Mitchell (1969, hardcover) 1

The View Over Atlantis – John Mitchell (1969, hardcover)

29,95

Deze klassieker biedt een indrukwekkend aantal bewijzen en argumenten om de theorie te ondersteunen dat er, vele duizenden jaren geleden, een wereldwijde, zeer geavanceerde beschaving was die Plato ‘Atlantis’ noemde.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

De bekende auteur John Mitchell presenteert in dit boek zijn bewijs dat de prehistorische beschaving van Atlantis een oude structuur van enorme omvang heeft gebouwd die het hele oppervlak van de aarde. Met als doel om een natuurlijk magisch systeem met polair magnetisme en zonne-energie te gebruiken om hun beschaving aan te drijven.

Dit is de eerste druk van John Michell’s zeer controversiële boek uit 1969. Dit is een ongeëvenaarde inleiding tot megalithische wetenschap, aardmysteries en heilige geometrie.

Deze klassieker biedt een indrukwekkend aantal bewijzen en argumenten om de theorie te ondersteunen dat er, vele duizenden jaren geleden, een wereldwijde, zeer geavanceerde beschaving was die Plato ‘Atlantis’ noemde. Michell, een van de belangrijkste esoterische schrijvers van de 20e eeuw, onthult dat oude stenen monumenten en grondwerken over de hele wereld niet willekeurig zijn bezaaid, maar een goed uitgevoerd systeem zijn van paranormale centra die wereldwijd zijn verbonden en worden gebruikt door de mensen van Atlantis.

Michell demonstreert ook de belangrijke moderne ontdekking van ley-lijnen, een mysterieus netwerk van rechte lijnen die de oude plaatsen over de hele wereld met elkaar verbinden. Hij documenteert zorgvuldig en grondig het onderzoek dat naar deze oude plaatsen verwijst.

Details
Uitgever: Sago Press, London
Druk: Eerste druk,
Publicatie-datum: 1969
Binding: Hardcover
Conditie: Goed (wat kleine gebruikssporen en verkleuringen passend bij de leeftijd van het boek)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.