• Engelen – Boek en Kaartenset

  Waardering 0 uit 5
  12,50

  Engelen is een krachtige handreiking tot de weg die ons hart moet afleggen om het spirituele huis te bereiken. Met deze mooi uitgevoerde set, bestaande uit een boek en een prachtige set kaarten, bent u in staat een vloeiende, helende en liefdevolle relatie met het engelenrijk aan te gaan.

 • Het Godinnen Tarot

  Waardering 0 uit 5
  24,95

  Nederlandstalige Tarotkaarten + boek. Vernieuwde versie in nieuwe verpakking Kris Waldherr Geïnspireerd door de vele godinnen die in de loop van de geschiedenis over de hele wereld werden vereerd, heeft de bekroonde schrijfster en beeldend kunstenares Kris Waldherr het Godinnentarot gemaakt.

 • Houten beeldje Garoeda

  Waardering 0 uit 5
  14,00

  Dit is een prachtig houten beeldje van een Garoede die een hap neemt in het schildpad. Normaal staat de Garoeda vaak op de schildpad. Garoeda of Garuda is in de hindoeïstische mythologie een mythisch wezen, deels mens, deels adelaar.

 • PETRA: The Complete Collection – Losse Litho’s van Petra uit 1839

  Waardering 0 uit 5
  30,00

  PETRA: The Complete Collection bestaat uit 14 losse litho’s van de bijzonder stad Petra geschilderd door David Roberts in 1839.

  Dit is een portfolio van 14 prachtige kleurenschilderijen gereproduceerd op zwaar satijnpapier, geschikt om in te lijsten. Losjes gelegd in een omslaghoes.

 • Vintage Chinese houten Tempelleeuw

  Waardering 0 uit 5
  25,00

  Vintage Chinese houten Tempelleeuw. Mooi gedetailleerd handwerk.

  Uitstekende  staat. Geen schade. Gebruikssporen behorende bij de leeftijd. Bekijk de foto’s voor meer details.