Geheimen van de mystiek: Word een completer mens en verbeter je bewust-zijn

(10 klantbeoordelingen)

 54,95

De kennis die in deze online cursus wordt overgebracht, is de geheime leer die in de oude mystieke scholen werd onderwezen. Door deze cursus te volgen en de lessen, oefeningen en inzichten te herhalen, kun je een geestelijk completer mens worden.

Categorie:

Beschrijving

De kennis die in de online cursus ‘Geheimen van de mystiek: Word een completer mens en verbeter je bewust-zijn’ wordt overgebracht, is de geheime leer die in de oude mystieke scholen werd onderwezen. Door deze cursus te volgen en de lessen, oefeningen en inzichten te herhalen, kun je een geestelijk completer mens worden.

Deze cursus helpt je verder op jouw reis naar zelfrealisatie. Aan het einde van elke les krijg je oefeningen om thuis te doen zodat je de theorie gelijk in de praktijk kunt brengen.

Mystiek is bedoeld om het middelpunt te zijn van je leven; een plek van waaruit andere dingen naar voren komen. In het leven zijn er veel dingen om te doen. We zijn multidimensionale wezens met allerlei belangen, verplichtingen en manieren van zelfexpressie.

Elk moment is hier maar kort en is vervolgens weer verdwenen. Binnenin elk moment is er een mogelijkheid. Wat ga je doen? Wil je hoger komen en het hoogste deel van je zelf de ruimte geven? Wanneer richt jouw ziel zich van eigenbelang naar het hoger belang?

Mystiek leert je om een bril op te zetten waarmee je de innerlijke essentie van de dingen ziet. Je laat je daardoor niet meer meeslepen met de waan van alledag.

We dienen niet te vergeten wie we werkelijk zijn. In het proces van het herinneren wie en wat je bent, krijg je een aantal vergeten spirituele capaciteiten terug.

 

Les-onderdelen

Cursus Inhoud

Uitklappen
INTRODUCTIE
BEWUST ZIJN
TEM HET EGO
CONCLUSIE

Waarom deze cursus?

 • Gebaseerd op authentieke traditie
 • Praktisch, niet alleen theorie
 • Niet academisch
 • Geschikt voor beginners en gevorderden
 • Altijd bereikbaar, ook onderweg
 • Geschikt voor smartphone en tablet
 • Makkelijk en veilig betalen met iDEAL
 • Niet tevreden, geld terug

10 beoordelingen voor Geheimen van de mystiek: Word een completer mens en verbeter je bewust-zijn

 1. Hans Schrader (geverifieerde eigenaar)

  Zelfde beoordeling als de vorige cursus! ☺️

 2. Hans Schrader (geverifieerde eigenaar)

  zinvolle cursus, verhelderend, richtinggevend en toevoegend.
  Enige kritiekpunt: erg veel taalfouten!

 3. wim (geverifieerde eigenaar)

 4. Hetty Brandenburg (geverifieerde eigenaar)

 5. Jan Snijder (geverifieerde eigenaar)

  Op een duidelijke en toegankelijke manier is de kern van de prachtige mystiek overgekomen. Een manier van leven die je kan verrijken door verbinding met ” het hogere.” Dit vraagt onderhoud. In deze cursus daar zijn voldoende “oefeningen” voor aangegeven.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Annuleer