De Weg
van Hermes

Kom dichter bij de Kern en de essentie van je Zelf

Ontdek de eeuwenoude wijsheid van Hermes

De Weg van Hermes is een fundamentele stroming binnen de westerse spiritualiteit.

De eeuwenoude wijsheid van Hermes Trismegistus biedt je een praktische methode om een hoger (of dieper) niveau van jezelf te bereiken door middel van het zuiveren van de zintuigen en het zuiveren van de ziel van materiële invloeden om zodoende zelf een vrije, onsterfelijke kracht van het goddelijke te worden.

Door te luisteren naar de inzichten van Hermes Trismegistus leer je:
* Hoe je je dient te verhouden tot je lichaam en je ziel
* Waarop je je dient te concentreren om je spirituele pad voort te zetten en
* Hoe je op een goede en morele manier dient te leven vanuit de goddelijke rede (de Logos).

Hoe werkt het?

Starten met de online cursus is heel eenvoudig. Meld je nu aan en begin gelijk!

Stap 1

Meld je aan via de knop 'BEGIN NU' hieronder.

Stap 2

Doorloop het proces om je cursus aan te schaffen.

Stap 3

Ga naar je mailbox (kijk ook in je spamfolder) en reageer op de bevestigingsmail. Klaar!

Inzicht en praktische toepassing

De wijsheid van Hermes Trismegistus biedt je een spirituele en praktische weg naar zelfrealisatie. Je krijgt deel aan innerlijke groei, die erop is gericht het goddelijke beginsel, dat Nous wordt genoemd, te ontwikkelen. De Weg van Hermes Trismegistus toont een weg die de mens aan zijn zichtbare wereld voorbij voert, voorbij sterren, planeten en de hoogste sferen, tot in het zuivere, eindeloze licht.

Waarom deze cursus?

1. Gebaseerd op authentieke traditie
2. Praktisch, niet alleen theorie
3. Niet academisch
4. Geschikt voor beginners en gevorderden
5. Altijd bereikbaar, ook onderweg
6. Geschikt voor smartphone en tablet
7. Makkelijk en veilig betalen met iDEAL.
8. Niet tevreden, geld terug


"Niet alleen de meest uitgebreide online cursus over het hermetisme, maar ook de meest praktische. De informatie over de relatie tussen het hermetisme en Egypte was voor mij onbekend en zeer interessant!"
Marianne
Cursist

In modules aan de slag

De uitgebreide online cursus De Weg van Hermes bestaat uit de volgende modules:

Cursus Inhoud

Uitklappen
Het Corpus Hermeticum
De Weg van Hermes
Hoofdstuk Content
0% Compleet 0/1 Steps

Prijs cursus

Klik op de knop hieronder en begin vandaag met het ontdekken van de wijsheid van Hermes Trismegistus.

€54,95

Veelgestelde vragen

Ja, deze cursus is ook geschikt voor beginners. Er wordt niet van je verwacht dat je al veel weet van Hermes en het hermetisme. Elk onderwerp wordt uitgebreid behandeld en de oefeningen zijn door iedereen te doen.

Nee, als je niet van lezen houdt dan is deze cursus niet geschikt voor je. In de cursus bestudeer je veel teksten en moet je dus ook veel lezen.

Nee, alle hermetische teksten die behandeld worden, geven we je in de cursus. Maar dit zijn vaak alleen maar de relevante passages. We raden je daarom wel aan om het Corpus Hermeticum, bijvoorbeeld het boek Hermetische Geschriften, te kopen of een andere versie van het Corpus Hermeticum in je bezit te hebben zodat je deze bij de cursus kan gebruiken.

Ja en nee. Na deze cursus weet je zowel de theorie als heb je oefeningen gekregen om het hermetisme praktisch toe te passen in je leven.

Maar de twee eindfasen van de Weg van Hermes, namelijk de Wedergeboorte en de opgang naar de Achtste en Negende sfeer, worden in deze online cursus niet praktisch behandeld. Dat kan ook niet want daarvoor dien je een levende hermetische meester te vinden die je hierin kan begeleiden.

Ontdek de eeuwenoude Weg van Hermes

De uitgebreide online cursus ‘De Weg van Hermes’ geeft je meer informatie over het hermetisme. De cursus leert je de theorie en geeft je praktische oefeningen om de wijsheid van Hermes toe te passen in je eigen leven.

Overnemen van tekst is niet toegestaan

Kom de lockdown door met een goed boek

Wij bieden een groot aanbod aan tweedehands boeken op het gebied van mystiek, gnostiek, hermetisme en vrijmetselarij. Deze boeken zijn voor zeer aantrekkelijke prijzen te koop. Ideaal om voor jezelf te kopen of voor een dierbare als cadeau. Van elk boek hebben we maar 1 exemplaar. Dus wees er snel bij wanneer je een interessant boek ziet, want op=op. Overzicht Tweedehands Boeken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis een mystiek e-boek

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dan blijf je niet alleen gemakkelijk op de hoogte van interessante artikelen, nieuwe cursussen en leuke acties, maar ontvang je ook tijdelijk het exclusieve mystieke ebook 'De Tempel der Mensheid'.