Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst

Word gelukkiger en stabieler

Cursus Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst 2
Cursus Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst 3

Ontdek de stoïcijnse levenskunst

De eeuwenoude levenskunst van het stoïcisme biedt je een praktische en effectieve manier om met de pieken en dalen van het leven om te gaan. 

Deze online cursus is speciaal ontwikkeld zodat je praktisch en toegankelijk aan de slag kunt gaan met deze eeuwenoude westerse filosofische stroming. Door de oefeningen te doen, word je gelukkiger en sta je stabieler in het leven.

Wil jij de chaos die het leven soms is, beter het hoofd leren bieden? Wil je leren hoe je ervoor zorgt dat jij bepaalt hoe je omgaat met de gebeurtenissen die je overkomen? En wil je vrede hebben met het feit dat je niet op alle gebeurtenissen invloed hebt? Sta je ervoor open om een eeuwenoude levenskunst in jouw dagelijkse leven toe te laten? Volg dan de cursus Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst.

Hoe werkt het?

Starten met de online cursus is heel eenvoudig. Meld je nu aan en begin gelijk!

Cursus Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst 4

Stap 1

Meld je aan via de knop 'BEGIN NU' hieronder.

Cursus Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst 4

Stap 2

Doorloop het proces om je cursus aan te schaffen.

Cursus Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst 4

Stap 3

Ga naar je mailbox (kijk ook in je spamfolder) en reageer op de bevestigingsmail. Klaar!

Praktische stoïcijnse levenskunst

Door met de verschillende lessen en bijbehorende oefeningen aan de slag te gaan, leer je op een heel praktische manier de stoïcijnse levenskunst in je eigen leven toe te passen. De theorie legt daarbij een goede basis voor wat echt belangrijk is: de daadwerkelijke toepassing van de filosofie in je eigen leven.

Waarom deze cursus?

1. Gebaseerd op authentieke traditie
2. Praktisch, niet alleen theorie
3. Niet academisch
4. Geschikt voor beginners en gevorderden
5. Altijd bereikbaar, ook onderweg
6. Geschikt voor smartphone en tablet
7. Makkelijk en veilig betalen met iDEAL.
8. Niet tevreden, geld terug


Cursus Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst 7
"Prachtig. Eindelijk ben ik dan begonnen en ik vind het prachtig. Een vraag: mogen/kunnen we de lessen printen voor eigen gebruik? Ik vind het n.l. zo fijn om het op tafel neer te leggen en af en toe een stukje te lezen om over na te denken."
Cursus Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst 8
Annelies
Cursist

In modules aan de slag

De online cursus Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst bestaat uit de volgende modules:

Cursus Inhoud

Uitklappen
INTRODUCTIE
THEORIE
PRAKTIJK
CONCLUSIE

Prijs cursus

Klik op de knop hieronder en begin vandaag met gelukkiger te worden en stabieler in je leven te staan.

€54,95

Veelgestelde vragen

Ja, deze cursus is ook geschikt voor beginners. Je hoeft geen filosoof te zijn of op een universiteit te zitten om deze cursus te doen.

Ja, deze cursus is ook geschikt wanneer je niet van lezen houdt.

We geven je heel veel informatie in deze cursus die je kan doorlezen. Maar wil je liever praktisch aan de slag dan krijg je in deze cursus meer dan 20 bewezen stoïcijnse oefeningen om deze levenskunst in je leven toe te passen.

Onze moderne wereld ziet er natuurlijk heel anders uit dan die van de oude Grieken en Romeinen. Maar dit zit hem dan vooral in spullen en rationele kennis. Zij reden paard en wij auto. Zij wisten niet waar Amerika lag en wij wel.

Maar de mens is in 2000 jaar niet veranderd. De dingen die ons van slag brengen, zoals ziekte, tegenslag, de dood, oorlog, verraad, zijn hetzelfde als voor de oude Grieken en Romeinen.

Wij worden nog steeds gelukkig van dezelfde dingen, namelijk een liefdevol leven waar we ons richten op de dingen die echt belangrijk zijn. En het hebben van een stabiele en rustige geest in de chaos van het leven.

Je weet door deze cursus te volgen genoeg over de stoïcijnse levenskunst om deze goed toe te passen in je eigen leven. Maar een professor in de filosofie die jarenlang stoïcisme heeft gestuurd aan een universiteit weet ongetwijfeld meer over de theorie.

Waar het om gaat is de praktijk. Zoals de stoicijnse meester Marcus Aurelius ooit zei: “Praat niet over wat een wijs en goed mens is, maar wees er een.

Ontdek de eeuwenoude levenskunst
van het stoïcisme

De uitgebreide online cursus ‘Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst’ biedt je een praktische en effectieve manier om met de pieken en dalen van het leven om te gaan. 

Overnemen van tekst is niet toegestaan