Hoe werken de cursussen?

Wanneer je je inschrijft voor een van onze online cursussen dan krijg je direct toegang tot de cursus. Betaling is mogelijk via Paypal, creditkaart of iDeal (via Mollie). Na betaling keer je terug naar de website en daar kun je inloggen met het door jouw gekozen wachtwoord en gebruikersnaam. Je kunt ook klikken op de link naar de cursus in de bevestigingsmail.

Doordat de cursus geheel online staat, kun je deze nu overal volgen: op je mobiel, tablet of computer. Dit biedt je de mogelijkheid om zowel thuis als onderweg (in de trein, bus of op vakantie) aan de slag te gaan met het cursus.

Hoe zijn de cursussen opgebouwd?

Elke cursus is opgebouwd uit verschillende modules. De verschillende modules zijn te zien in het navigatiemenu rechts in de cursus. Elke module is op zijn beurt verdeeld in een reeks van ‘lessen’, ‘onderwerpen’ en ‘quizzen’.

Hoewel het lesmateriaal is gerangschikt in een logische volgorde, kun je bij de meeste cursussen de secties en de lessen doen in elke volgorde die je wilt. Je kan ook meerdere keren teruggaan naar de lessen die je bijzonder interessant vindt. Of wanneer je graag alles in de door ons bepaalde volgorde orde wilt doen, dan kan dit ook.

Hoeveel tijd kost de cursus?

Dat is verschillend. Over een cursus met veel modules doe je langer dan over een cursus met weinig modules. De meeste cursussen kunnen in enkele weken worden gevolgd, afhankelijk van de tijd die jij in de cursus – en dus in jezelf – investeert. Elke cursus is bedoeld om in kleine hapjes te worden geconsumeerd. Neem vooral niet (te) grote brokken. Doe een oefening wanneer je de innerlijke drang voelt. Denk na over een oefening en bedenk hoe deze nuttig voor je is en hoe je deze kan integreren in je leven.

Maar denk er niet alleen over na, doe deze oefening dan ook daadwerkelijk. Door oefeningen herhaald toe te passen, leer je op een nieuwe manier met situaties omgaan. Eerst nog wat onwennig, maar gaandeweg zul je de theorie automatisch vertalen naar je praktijk.

Welk resultaat kan ik verwachten?

Bij voldoende oefening en door jezelf open te stellen voor de nieuwe lesstof biedt elke cursus je een concreet resultaat. Hoewel de cursussen verschillend zijn, komt hun resultaat op hetzelfde neer. Door het volgen van een van onze cursussen wordt je “meer” mens. Je leert nieuwe facetten, dieptes en potentieel in jezelf ontdekken waardoor je beter in het leven leert staan. Niet beter ten opzichte van andere mensen, maar beter dan hoe je voor de cursus was.