INTRODUCTIE
BEWUST ZIJN
TEM HET EGO
CONCLUSIE

Op het forum

Avatar
Interesse of behoefte aan fysieke …
De Mystieke School
Aanrader: Podcast over Poimandres …
De Mystieke School
The Monas Heiroglyphica of Dr. Jo …
Avatar
Interesse of behoefte aan online …
De Mystieke School
Youtube: Video-presentatie mystie …

De mens is een spiritueel wezen

In deze lesmodule leer je waarom deze nieuwe spirituele lesmethode je helpt op jouw reis naar zelfrealisatie. Je leert wat het betekent om een spiritueel wezen te zijn. Aan het einde van deze week krijg je de eerste oefeningen om thuis te doen zodat je de theorie gelijk in de praktijk kunt brengen.

Advies
Als student van deze online cursus is het verstandig dat je jezelf afstemt op de lesstof. Wij raden je dan ook aan om actief alle oefeningen te doen, om zodoende een gebalanceerde levenshouding te bereiken. Je hoeft niks van te voren af te wijzen, noch alles slaafs te accepteren.

Het lesmateriaal wordt je op een speciale wijze aangeleverd. Omdat de kennis niet altijd rationeel is, dient de lesmethode voorbij een teveel aan emotionele of intellectuele capaciteit te komen. De energie en de focus van het onderricht dienen goed zijn. Er wordt rekening gehouden met de  cyclische aard – en de beschikbaarheid – van de noodzakelijke energie. Zodat jij het als ontvanger zo goed en efficiënt mogelijk kan absorberen.

De kracht van deze cursus komt tot zijn recht wanneer je deze regelmatig herhaalt.

 

Overnemen van tekst is niet toegestaan

Blijf gemakkelijk op de hoogte

Wil je gemakkelijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe artikelen, leuke acties en interessante cursussen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een gratis e-book vol met Egyptische mystiek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang gratis een mystiek e-boek

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Dan blijf je niet alleen gemakkelijk op de hoogte van interessante artikelen, nieuwe cursussen en leuke acties, maar ontvang je ook tijdelijk het exclusieve mystieke ebook 'De Tempel der Mensheid'.