INTRODUCTIE
BEWUST ZIJN
TEM HET EGO
CONCLUSIE

De mens is een spiritueel wezen

De mens is een spiritueel wezen 1

In deze lesmodule leer je waarom deze nieuwe spirituele lesmethode je helpt op jouw reis naar zelfrealisatie. Je leert wat het betekent om een spiritueel wezen te zijn. Aan het einde van deze week krijg je de eerste oefeningen om thuis te doen zodat je de theorie gelijk in de praktijk kunt brengen.

Advies
Als student van deze online cursus is het verstandig dat je jezelf afstemt op de lesstof. Wij raden je dan ook aan om actief alle oefeningen te doen, om zodoende een gebalanceerde levenshouding te bereiken. Je hoeft niks van te voren af te wijzen, noch alles slaafs te accepteren.

Het lesmateriaal wordt je op een speciale wijze aangeleverd. Omdat de kennis niet altijd rationeel is, dient de lesmethode voorbij een teveel aan emotionele of intellectuele capaciteit te komen. De energie en de focus van het onderricht dienen goed zijn. Er wordt rekening gehouden met de  cyclische aard – en de beschikbaarheid – van de noodzakelijke energie. Zodat jij het als ontvanger zo goed en efficiënt mogelijk kan absorberen.

De kracht van deze cursus komt tot zijn recht wanneer je deze regelmatig herhaalt.

 

Post a comment

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.