Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst: Word gelukkiger en stabieler 1

Toegepaste Stoïcijnse Levenskunst: Word gelukkiger en stabieler

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€59,95
Nu starten

De eeuwenoude levenskunst van het stoïcisme biedt je een pragmatische en effectieve manier om met de pieken en dalen van het leven om te gaan. 

Ieder mens krijgt in zijn of haar leven te maken met allerlei gebeurtenissen. Deze kunnen je flink van je stuk brengen. Lijkt alles net een tijdje goed te gaan, dan is er altijd wel weer iets dat je – meestal prettige – leven ruw verstoort. Waarom gebeurt mij dit nu weer, verzucht je dan wel eens. Je nieuwe collega is onuitstaanbaar, je partner wordt verliefd op een ander, je wordt ziek, je baan staat op de tocht of je gaat gebukt onder de ‘toestand in de wereld’. We kennen allemaal de ups en downs van het leven en worstelen regelmatig hoe om te gaan met de moeilijke kanten ervan.

Deze online cursus is speciaal ontwikkeld zodat je praktisch en toegankelijk aan de slag kunt gaan met deze eeuwenoude westerse filosofische stroming. Door de oefeningen te doen, word je gelukkiger en sta je stabieler in het leven.

Praktische stoïcijnse levenskunst

Door met de verschillende lessen en bijbehorende oefeningen aan de slag te gaan, leer je op een heel praktische manier de stoïcijnse levenskunst in je eigen leven toe te passen. De theorie legt daarbij een goede basis voor wat echt belangrijk is: de daadwerkelijke toepassing van de filosofie in je eigen leven.

Lees hier meer over hoe onze cursussen werken

Cursus Inhoud

Uitklappen
INTRODUCTIE
THEORIE
PRAKTIJK
CONCLUSIE