Welkom op het nieuwe forum

Citaat

Een nieuw forum om van gedachten te wisselen. Waarom zijn we dit forum gestart? Goede vraag! Om vier redenen:

  1. We merken dat sociale media niet geschikt zijn voor diepgaande gedachtewisselingen. De sociale media platformen zijn ingericht om de 'waan van de dag' te tonen. Berichten worden getoond op basis van chronologische volgorde. En soms worden berichten helemaal niet aan je getoond wanneer bijv. Facebook beslist dat een bericht niet interessant voor je is.Op dit forum bepaal je zelf wat je ziet en waarop je reageert. Berichten blijven ook staan waardoor er ruimte is voor rustige en gedegen gedachtewisselingen.
  2. We hoorden van cursisten dat er behoefte was aan een cursistenplatform waarop mensen die onze online cursussen doen, of hebben gedaan, ervaringen kunnen uitwisselen. Nu kan het lijken alsof een cursist de enige is die een cursus volgt, terwijl hij of zij medecursisten heeft.Cursisten kunnen - wanneer ze zijn ingelogd - in het speciale forum voor de cursussen elkaar ontmoeten en van gedachtewisselen.
  3. We weten allemaal dat sociale media als Facebook, Instagram en Twitter jou niet zien als gebruiker maar als product. Jouw data wordt doorverkocht aan grote commerciële bedrijven. De Mystieke School ziet jou wel als gebruiker en niet als product. Jouw data zal nooit door ons worden verkocht of verhandeld. Wij gaan zorgvuldig met je privacy om.
  4. Als laatste, maar waarschijnlijk belangrijkst punt. Op De Mystieke School plaatsen wij artikelen. Maar bij jullie zit ook veel kennis, ervaringen en mooie inzichten. Die kan je nu kwijt op het forum zonder dat je een heel doorwrocht artikel hoeft te schrijven. Korte of lange berichten op het forum, het kan allemaal.

Zoals je ziet is het forum nog een open, wit en leeg canvas. Klaar om door jullie ingevuld te worden. We kijken uit naar de mooie gedachtewisselingen die jullie hier hopelijk gaan houden.

The floor is yours! 🙂 

Citaat

Prachtig initiatief! Ik zal hier zeker vaker komen kijken, dank!

Met warme groeten
Petra Verkerk

Citaat

Hoi Petra,

Dit initiatief is een beetje een cadeau aan onze bezoekers en cursisten.

Als je mee wil helpen om dit forum tot een succes te maken, stuur dan de link naar dit forum naar vrienden, kennissen en familie die mogelijk ook liever wat dieper van gedachten willen wisselen dan dit op Facebook, Twitter of Instagram kan.

Citaat

Hallo,

Mijn  naam is Ton (actief op facebook als de Magister...), en ik juich dit initiatief toe. Eigenlijk is het wat ik een beetje mis bij het volgen van een cursus online, zoiets als een klankbord. Ikzelf volg de cursus "Symbolen van de Vrijmetselarij, de leerlingengraad". Hoop hier mede-cursisten te vinden.

Citaat
Citaat van Barleus op 9 juni 2020, 13:48

Hallo,

Mijn  naam is Ton (actief op facebook als de Magister...), en ik juich dit initiatief toe. Eigenlijk is het wat ik een beetje mis bij het volgen van een cursus online, zoiets als een klankbord. Ikzelf volg de cursus "Symbolen van de Vrijmetselarij, de leerlingengraad". Hoe hier mede-cursisten te vinden.

Had je het speciale Cursistenplatform al gezien? Daar kun je berichten plaatsen als je specifiek met medecursisten van gedachten wil wisselen.

Citaat

Heb ik gezien, maar er leek niet veel te gebeuren....maar uiteraard kan ik zelf iets opstarten...;-)

Citaat

Ja, het gehele forum is nog een kaal, net omgeploegd weiland waar nieuwe berichten nog gezaaid moeten worden. 🙂

Citaat

Paard en ploeg van stal gehaald...??

Citaat

Aan de noeste arbeid dan!

Citaat

Mijn naam is Karin Hukshorn . Ik doe de curcus over het Hermetisme. Ik ben hierin zeer geïnteresseerd omdat Hermes  Trimesgistus ook een link heeft naar de Vrijmetselarij.

ik zit wel op Facebook, omdat het zeer moeilijk is om daarvan af te komen. Ik doe er dus niets mee

ik juich dít initiatief toe

???