Wees een rots in de branding 1

Wees een rots in de branding

Waarschijnlijk is iedereen, net als wij, door de Corona-crisis met ontzetting geslagen. We leven in onzekere tijden. Waarbij we niet weten hoe lang deze onzekerheid zal duren. Dit raakt diep.

In tijden zoals deze komt het beste in mensen naar boven, maar helaas ook het slechtste. Wees een voorbeeld van dat eerste en niet van het laatste.

Na elke crisis, zowel persoonlijk als maatschappelijk, kunnen we reflecteren op onze ervaringen en wat ze voor ons hebben betekend. De komende tijd zullen we, nu meer dan ooit, het hoofd koel moeten houden en naar elkaar moeten omkijken.

Onze gedachten zijn op dit moment als eerste bij de mensen die dag en nacht werken om het maatschappelijk verkeer te blijven garanderen, soms met grote risico’s voor zichzelf, zoals zorgpersoneel en medici, politie, ov-medewerkers, supermarktmedewerkers en anderen. Zij verdienen al onze respect en steun.

Deze onzekere tijd vraagt om rotsen in de branding. Stabiele rotsen waar de golven van onzekerheid, paniek, onrust, angst en woede tegen aan beuken, maar die daarvan niet van slag raken. Rotsen in de branding waar anderen zich aan vast kunnen klampen.

Wij hopen dat jullie de komende tijd deze rotsen in de branding kunnen zijn, of mensen in jullie omgeving hebben die deze rotsen voor jullie kunnen zijn.

Houd vol, de storm neemt ooit weer af en de zee wordt weer kalm.

De Mystieke School

close
Wees een rots in de branding 2
kies een van onze 5 gratis ebooks

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kies welke van onze 5 gratis ebooks je wil lezen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Online cursus om praktisch aan de slag te gaan

Vergelijkbare berichten

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle opmerkingen