We bestaan 10 jaar!

Lang geleden begon het allemaal met een blog. Dat blog heette ‘Zoeker naar Licht’. We zagen al snel dat veel mensen er enthousiast over waren. Er was veel behoefte voor authentieke wijsheid op een moderne en betrouwbare manier.

Toen we van veel vrijmetselaren hoorden dat er geen, of slechte, instructies werden gegeven in de loges, besloten we om als experiment een online cursus Vrijmetselarij te lanceren. Vanaf de start was de cursus een groot succes. Veel vrijmetselaren lieten ons weten hoe blij ze waren met de cursus. Sommige oudere vrijmetselaren zeiden dat ze deze cursus graag hadden gehad toen ze net begonnen met de vrijmetselarij.

Maar de cursus was ook controversieel. Sommige broeders klaagden bij de Grootmeester van de Nederlandse Vrijmetselarij over de online cursus. Ze vonden dat dit soort kennis niet op deze nieuwe manier aangeboden mocht worden. Op de sociale media van de Orde mag er nog steeds niet gepraat worden over de cursus. Doordat de positieve reacties de enkele negatieve vele malen overstemden, besloten we natuurlijk om met de cursus door te gaan.

Door het succes van de cursus Vrijmetselarij gingen we nadenken wat we nog meer konden doen om authentieke wijsheid in een modern jasje aan te bieden. We veranderden het blog in een professionele website met een nieuwe naam. Schreven ons in bij de Kamer van Koophandel en ontwikkelden wat in 10 jaar is uitgegroeid tot deze website met honderden artikelen en zeven online cursussen. En dan zijn we ook nog in de tussentijd een webwinkel begonnen met tweedehands esoterische boeken en curiosa.

Dit alles konden we natuurlijk alleen doen door jullie, onze vrienden, bezoekers en volgers. Daar zijn we zo ontzettend dankbaar voor dat we het niet in woorden kunnen uitdrukken. We doen het allemaal voor onze liefde voor Sophia (esoterische kennis) en voor alle mensen die samen met ons haar pad bewandelen.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle opmerkingen