Wissel gedachten uit in het forum 1

Wissel gedachten uit in het forum

Wist je dat De Mystieke School ook een forum heeft en een speciaal cursistenplatform. Waarom een forum en een cursistenplatform? Goede vraag! Om vier redenen:

  1. We merken dat sociale media niet goed geschikt zijn voor diepgaande gedachtewisselingen. De sociale media platformen zijn ingericht om de ‘waan van de dag’ te tonen. Berichten worden getoond op basis van chronologische volgorde. En soms worden berichten helemaal niet aan je getoond wanneer bijv. Facebook beslist dat een bericht niet interessant voor je is.

Op ons forum bepaal je zelf wat je ziet en waarop je reageert. Berichten blijven ook staan waardoor er ruimte is voor rustige en gedegen gedachtewisselingen.

  1. We hoorden van cursisten dat er behoefte was aan een cursistenplatform waarop mensen die onze online cursussen doen, of hebben gedaan, ervaringen kunnen uitwisselen. Nu kan het lijken alsof een cursist de enige is die een cursus volgt, terwijl hij of zij medecursisten heeft.

Cursisten kunnen – wanneer ze zijn ingelogd – in het speciale forum voor de cursussen elkaar ontmoeten en van gedachtewisselen.

  1. We weten allemaal dat sociale media als Facebook, Instagram en Twitter jou niet zien als gebruiker maar als product. Jouw data wordt doorverkocht aan grote commerciële bedrijven. De Mystieke School ziet jou wel als gebruiker en niet als product. Jouw data zal nooit door ons worden verkocht of verhandeld. Wij gaan zorgvuldig met je privacy om.
  2. Als laatste, maar waarschijnlijk belangrijkste, punt. Op De Mystieke School plaatsen wij artikelen. Maar bij jullie zit ook veel kennis, ervaringen en mooie inzichten. Die kan je nu kwijt op het forum zonder dat je een heel doorwrocht artikel hoeft te schrijven. Korte of lange berichten op het forum, het kan en mag allemaal.

Het forum is nieuw en dus nog helemaal een open, wit en leeg canvas. Klaar om door jullie ingevuld te worden. We kijken uit naar de mooie gedachtewisselingen die jullie hier hopelijk gaan houden.

The floor is yours! 🙂

Naar het forum

close
Wissel gedachten uit in het forum 2
kies een van onze 5 gratis ebooks

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kies welke van onze 5 gratis ebooks je wil lezen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Gerelateerde artikelen

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle opmerkingen