• Abonnement Mystieke School

  149,95

  Met een abonnement op de Mystieke School krijg je 12 maanden toegang tot alle online cursussen. Dit is perfect wanneer je alle, of de meeste, van de cursussen graag wil volgen.

  Normaal kost het bijna €300 wanneer je alle 6 online cursussen wil doen. Met een abonnement krijg je een jaar lang alle online cursussen voor maar €149,95.

  Dit is een korting van maar liefs €150!

 • Alchemie: De Steen Der Wijzen

  5,00

  Alchemie: de steen der wijzen is het verslag van een zoektocht die Peter Marshall zelf ondernomen heeft naar de geheimzinnige steen der wijzen.

 • Arche 5: Een aantrekkelijke vrijmetselarij / Une franc-maçonnerie attrayante

  69,95

  Arche is het officiele magazine van de Grootloge van België (GLB). Het wordt tweetalig uitgegeven; in de Nederlandse taal en de Franse taal. Arche 5 heeft als overkoepelende thema die van een aantrekkelijke vrijmetselarij.

 • Corpus Hermeticum (Italiaans/Italiano/Italian)

  24,95

  Il ”Corpus Hermeticum” è una raccolta di scritti filosofico-religiosi di epoca tardo-ellenistica, attribuiti ad Ermete Trismegisto, il Mercurio latino identificato anche con l’egiziano Thot, il Dio che dona agli uomini la scrittura.

 • De acht wegen der mystiek

  8,95

  In ‘De acht wegen der mystiek’ geeft prof. Van Praag een overzicht van de mystieke stromingen in de wereld en tracht hij het wezen der mystiek zoveel mogelijk te benaderen.

 • De geheimen van Leonardo da Vinci

  29,95

  Met dertig prachtige facsimile’s van zeldzame memorabilia, zoals fragmenten uit zijn aantekenboeken, brieven en dagboeken, biedt De geheimen van Leonardo da Vinci de lezer een kijkje in het leven van een van de boeiendste persoonlijkheden uit de geschiedenis.

  Dit prachtige boek verhaalt hoe Leonardo voor vorsten en pausen werkte en op welke gebieden hij allemaal werkzaam was. Het is een uniek document over het leven van deze bijzonder getalenteerde man.

 • De Roep der Rozenkruisers Broederschap

  16,95

  Tekst van en commentaar op het manifest van de klassieke Rozenkruisers: – De Roep der Rozenkruisers Broederschap. Middelpunt van zijn betoog in dit eerste deel vormt de gedachte, dat de broederschap der Rozenkruisers bij de spirituele ontwikkeling van de westerse mens in het algemeen, alsook bij die van de individuele zoeker, een belangrijke rol heeft gespeeld, ook al is deze Broederschap nooit in een uiterlijke organisatie aan het daglicht getreden.

 • De Triomf van de Universele Gnosis

  24,95

  De Triomf van de Universele Gnosis belicht een belangrijk moment in de geschiedenis van de moderne spiritualiteit: deel I beschrijft de ontmoeting tussen Antonin Gadal, de Patriarch van de Kathaarse Broederschap, en Jan van Rijckenborgh en Catharose de Petri, de geestelijk leiders van het Lectorium Rosicrucianum, en de doorwerking van die ontmoeting.

 • De Versierde Haggadah

  15,95

  De Haggada of Haĝada (Hebreeuws: הַגָּדָה; meervoud: haggadot) is een boek waaruit Joden lezen tijdens de sederavond. De naam betekent letterlijk ‘vertelling’ of ‘het Verhaal’ en is afgeleid van het Joodse gebod te vertellen over de exodus. De Haggada behandelt het verhaal van de Joodse slavernij in Egypte en de uittocht uit Egypte. Voor vele teksten bestaan bekende wijsjes (soms meerderen).

 • De Weg van Hermes: Kom dichter bij de Kern en de essentie van je Zelf

  54,95

  De online cursus Weg van Hermes, ook wel ‘hermetisme’ genoemd, biedt een praktische methode om een hoger (of dieper) niveau van je zelf te bereiken door middel van het zuiveren van de zintuigen en het zuiveren van de ziel van materiële invloeden om zodoende zelf een vrije, onsterfelijke kracht van het goddelijke te worden.

 • Filosofie – 100 Essentiële denkers

  12,95

  De filosofie heeft in het Westen een lange en eerbiedwaardige traditie, die bijna zes eeuwen voor Christus begon. In ‘100 Essentiële denkers’ worden honderd van de grootste filosofen van de wereld binnen de denkrichting waartoe ze behoren besproken.

  Dit zeer toegankelijke boek zet helder de ideeën van de grote westerse filosofen uiteen. Het is daarom niet alleen interessant voor lezers die iets willen weten over specifieke filosofen, maar ook voor mensen die zich voor het eerst in de filosofie willen verdiepen.

 • Geef een cursus cadeau

  Voor 44,95 of 54,95

  Met een cadeaukaart geef je iemand heel gemakkelijk een online cursus van de Mystieke School cadeau. Cadeaukaarten zijn daarom de perfecte verrassing voor zowel vrienden, familieleden als kennissen.