• Abonnement Mystieke School

  Waardering 0 uit 5
  149,95

  Met een abonnement op de Mystieke School krijg je 12 maanden toegang tot alle online cursussen. Dit is perfect wanneer je alle, of de meeste, van de cursussen graag wil volgen.

  Normaal kost het bijna €300 wanneer je alle 6 online cursussen wil doen. Met een abonnement krijg je een jaar lang alle online cursussen voor maar €149,95.

  Dit is een korting van maar liefs €150!

 • Adem in, adem uit – meditaties voor een druk bestaan

  Waardering 0 uit 5
  9,50

  Een fraai uitgevoerd geschenkboekje boordevol korte meditaties, anekdotes en adviezen, waarmee je elk moment van de dag mindful kunt doorbrengen.

 • Arche 5: Een aantrekkelijke vrijmetselarij / Une franc-maçonnerie attrayante

  Waardering 0 uit 5
  69,95

  Arche is het officiele magazine van de Grootloge van België (GLB). Het wordt tweetalig uitgegeven; in de Nederlandse taal en de Franse taal. Arche 5 heeft als overkoepelende thema die van een aantrekkelijke vrijmetselarij.

 • Beginselen van de Esoterische Filosofie (Purucker)

  Waardering 0 uit 5
  25,00

  Hoewel H.P. Blavatsky’s Geheime Leer in brede kring wordt gezien als de voornaamste theosofische bron, vinden veel mensen de inhoud ervan nogal overweldigend. Dit boek voorziet in de behoefte aan een duidelijke toelichting van HPB’s meesterwerk.

  Het bevat een reeks lezingen die in besloten kring werden gehouden. Na toelichting van de drie fundamentele grondstellingen waarop Blavatsky’s boek is gebaseerd, geeft De Purucker commentaar op belangrijke passages uit dit werk.

  Als de lezer de Beginselen heeft bestudeerd, beschikt hij over een allesomvattende schets van de ontstaansgeschiedenis van de kosmos en van de mens.

 • Benedictijnse levenskunst – voor mensen van nu

  Waardering 0 uit 5
  14,50

  Al eeuwenlang leven kloosterlingen naar de Regel van Benedictus. Maar kan een tekst van bijna 1500 jaar geleden nog iets betekenen voor ons in de 21e eeuw? De auteurs van dit boek laten zien dat de gedragscode die de heilige Benedictus noteerde als model voor een gemeenschappelijk leven, ongeveer alle terreinen van het menselijk samenleven beslaat en ook nu nog heel bruikbaar is.

 • Corpus Hermeticum (Italiaans/Italiano/Italian)

  Waardering 0 uit 5
  24,95

  Il ”Corpus Hermeticum” è una raccolta di scritti filosofico-religiosi di epoca tardo-ellenistica, attribuiti ad Ermete Trismegisto, il Mercurio latino identificato anche con l’egiziano Thot, il Dio che dona agli uomini la scrittura.

 • De Chakra’s

  Waardering 0 uit 5
  7,50

  Het boek “De Chakra’s” is gebaseerd op een zeer zorgvuldige directe observatie van dit etherisch lichaam en op de studie van Indische bronnen, waarin beschrijvingen worden gegeven, welke ook op directe waarneming berusten. Het geeft bovendien in een reeks grote platen een zo getrouw mogelijk, alhoewel uiteraard benaderend beeld van de verschijnselen, zoals deze zich aan het etherisch gezichtsvermogen van een geoefend waarnemer vertonen.

 • De geheime genootschappen gids: de ultieme gids over mysterieuze organisaties

  Waardering 0 uit 5
  14,95

  Ontdek de geheime waarheden achter s werelds meest mysterieuze organisaties. Van de vrijmetselaars en de tempeliers tot de Rozenkruisers en de Chinese triaden in deze ultieme gids leest u alles over de geschiedenis, overtuigingen en geheime rituelen van de machtigste geheime organisaties ooit.

 • De oerelementen in ons leven – Aarde, water, vuur, lucht en ether

  Waardering 0 uit 5
  10,95

  Dag in dag uit wordt de mens, als levend wezen, geconfronteerd met de eigenschappen van de reeds in de Oudheid bekende elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether. Als we het koud krijgen zoeken we de warmte van een vuur en om te ademen genieten we van een teug frisse lucht.

  In de vruchtbare aarde groeit ons voedsel en als we ons willen reinigen nemen we een verkwikkende douche. Het vijfde element, ether, wordt vaak gezien als de quintessens, het wezenlijke, als middelaar tussen de andere elementen. Het is de levenskracht die zich kan manifisteren in onzichtbare, maar wel aanwezig zijnde aspecten van ons bestaan.

 • De Oorsprong van de Nijl

  Waardering 0 uit 5
  12,95

  De meest legendarische rivier ter wereld en de geheimen van haar verborgen bronnen: een raadsel dat duizenden jaren onopgelost bleef en pas in de vorige eeuw werd ontrafeld door het doorzettingsvermogen van de grote avonturiers. Dit boek vertelt over de ongelooflijke reizen van hen die op zoek gingen naar de oorsprongen van de Nijl, van Burton, Speke en Livingstone tot Stanley, Schweinfurt en Miani.

 • De psalmen van Franciscus van Assisi – Een weg naar innerlijke vrede

  Waardering 0 uit 5
  8,50

  Dit is het eerste boek in het Nederlands taalgebied dat handelt over alle psalmen van Franciscus.

  De schrijver probeert te achterhalen hoe Franciscus die ervaringen beleeft en op welke wijze zijn geloven daarin meeklinkt. Hij ontdekt dan in de psalmen een weg naar gelovige diepte.

 • De Reizen van Homeros

  Waardering 0 uit 5
  15,00

  Van dit boek, dat waarschijnlijk rond 750 voor Christus is ontstaan en dat sindsdien een onuitputtelijke bron van inspiratie is geweest voor beeldend kunstenaars, dichters, toneelschrijvers, operacomponisten, heeft de schrijfster Imme Dros een nieuwe, metrische vertaling gemaakt. Nieuw, omdat het Nederlands dat zij Homeros geeft soepel loopt, en helder en hedendaags is. Metrisch, omdat ook de vertaling bestaat uit hexameters, maar zonder dat die zesvoeten bij het lezen aanleiding geven tot een lelijke dreun waaronder woorden en beelden (en lezers) lijden.