/ / / De Spirituele Dimensie van het Enneagram (Negen gezichten van de ziel)

De Spirituele Dimensie van het Enneagram (Negen gezichten van de ziel)

64,95

Het enneagram is een waardevol psychologisch instrument dat mensen kan helpen hun gedrag te begrijpen en te veranderen. Sandra Maitri’s boek onderscheidt zich van de meeste enneagramboeken door haar onderzoek naar de oorspronkelijke spirituele dimensie van het enneagram, dat licht werpt op een fundamentele ‘essentie’ in ieder mens.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Het enneagram is een waardevol psychologisch instrument dat mensen kan helpen hun gedrag te begrijpen en te veranderen. Sandra Maitri’s boek onderscheidt zich van de meeste enneagramboeken door haar onderzoek naar de oorspronkelijke spirituele dimensie van het enneagram, dat licht werpt op een fundamentele ‘essentie’ in ieder mens.Sandra Maitri’s boek onderscheidt zich van de meeste enneagramboeken door haar onderzoek naar de oorspronkelijke spirituele dimensie van het enneagram, dat licht werpt op een fundamentele ‘essentie’ in ieder mens.

In ‘De spirituele dimensie’ van het enneagram laat Sandra Maitri ons zien:

  • waar we thuishoren binnen de negen enneatypen en hoe we de spirituele dilemma’s kunnen begrijpen waar ons karakter mee worstelt;
  • hoe we de informatie over ons enneatype niet alleen kunnen gebruiken om onze persoonlijkheid te doorgronden of deze te transformeren, maar die bovendien kunnen beschouwen als een pad van innerlijke ontwikkeling, dat voorbijgaat aan de contouren van onze persoonlijkheid;
  • hoe we ons enneatype kunnen begrijpen als routekaart naar ‘essentie’ en spirituele ontwikkeling.

Sandra Maitri behoorde met A.H. Almaas tot de eerste groep leerlingen van de Chileense psychiater Claudio Naranjo, die het systeem van het enneagram dertig jaar geleden in de Verenigde Staten introduceerde. Zij woont en werkt in Californië en geeft trainingen over de hele wereld.

De auteur structureert haar zich inhoudelijk op handboekniveau bevindend betoog ijzersterk en doet dat in een helder doorwrochte maar ook eigenzinnig humorvolle stijl. Met twaalf verhelderende diagrammen, bibliografie, noten en register. Voor een breed publiek.

Bijzonderheden
In zeer goede staat (zie foto’s)

Inhoud
Schrijver: Maitri, Sandra
Titel: DE SPIRITUELE DIMENSIE VAN HET ENNEAGRAM. Negen gezichten van de ziel
ISBN: 9789069635156
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Altamira
Type; paperback
Aantal pagina’s: 368 blzn

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.