/ / / Van Anima tot Zeus

Van Anima tot Zeus

24,99

Encyclopedie van begrippen uit de mythologie, religie, alchemie, cultuurgeschiedenis en analytische psychologie. Een encyclopedie die begint waar de Winkler Prins ophoudt. Van Anima tot Zeus is een uniek naslagwerk voor iedereen die geïnteresseerd is in mythologie, religie, alchemie, cultuurgeschiedenis en analytische psychologie.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Encyclopedie van begrippen uit de mythologie, religie, alchemie, cultuurgeschiedenis en analytische psychologie. Een encyclopedie die begint waar de Winkler Prins ophoudt…

Van Anima tot Zeus is een uniek naslagwerk voor iedereen die geïnteresseerd is in mythologie, religie, alchemie, cultuurgeschiedenis en analytische psychologie. Met het werk van C.G. Jung als uitgangspunt heeft prof. dr. Maarten Timmer een encyclopedie samengesteld die een schat aan vaak bijna verloren gegane kennis in kaart brengt. Het boek bevat talloze gegevens en achtergronden over onderwerpen waarover de gebruikelijke hedendaagse encyclopedieën zwijgen of slechts summier berichten.

Van Anima tot Zeus is tot stand gekomen in samenwerking met specialisten op uiteenlopende vakgebieden: psychiatrie, (analytische) psychologie, filosofie, klassieke filologie, theologie, kerkgeschiedenis, alchemie, geschiedenis, neerlandistiek, geschiedenis en letterkunde van Zuidoost-Azië. Het boek is niet alleen bedoeld voor studenten in de menswetenschappen, maar ook voor serieus geïnteresseerde leken die zich op deze gebieden willen oriënteren. Het is rijk geïllustreerd met ruim 250 afbeeldingen.

Bijzonderheden
In zeer goede staat
Handtekeningen binnenin op pagina (zie foto)
Met stofomslag en blauw leeslint

Inhoud:
Auteur: Maarten Timmer
Uitgever: Lemniscaat Modern Antiquariaat
ISBN:9789047703037
Bindwijze: Hardcover
Afmetingen: 17,0 x 24,0 x 5,0 cm
Aantal Pagina’s: 884
Publicatiedatum: 2001

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.