/ / / Geheimen van de mystiek: Word een completer mens en verbeter je bewust-zijn

Geheimen van de mystiek: Word een completer mens en verbeter je bewust-zijn

(7 klantbeoordelingen)

54,95

De kennis die in deze online cursus wordt overgebracht, is de geheime leer die in de oude mystieke scholen werd onderwezen. Door deze cursus te volgen en de lessen, oefeningen en inzichten te herhalen, kun je een geestelijk completer mens worden.

Categorie:

Beschrijving

De kennis die in de online cursus ‘Geheimen van de mystiek: Word een completer mens en verbeter je bewust-zijn’ wordt overgebracht, is de geheime leer die in de oude mystieke scholen werd onderwezen. Door deze cursus te volgen en de lessen, oefeningen en inzichten te herhalen, kun je een geestelijk completer mens worden.

Deze cursus helpt je verder op jouw reis naar zelfrealisatie. Aan het einde van elke les krijg je oefeningen om thuis te doen zodat je de theorie gelijk in de praktijk kunt brengen.

Mystiek is bedoeld om het middelpunt te zijn van je leven; een plek van waaruit andere dingen naar voren komen. In het leven zijn er veel dingen om te doen. We zijn multidimensionale wezens met allerlei belangen, verplichtingen en manieren van zelfexpressie.

Elk moment is hier maar kort en is vervolgens weer verdwenen. Binnenin elk moment is er een mogelijkheid. Wat ga je doen? Wil je hoger komen en het hoogste deel van je zelf de ruimte geven? Wanneer richt jouw ziel zich van eigenbelang naar het hoger belang?

Mystiek leert je om een bril op te zetten waarmee je de innerlijke essentie van de dingen ziet. Je laat je daardoor niet meer meeslepen met de waan van alledag.

We dienen niet te vergeten wie we werkelijk zijn. In het proces van het herinneren wie en wat je bent, krijg je een aantal vergeten spirituele capaciteiten terug.

 

Les-onderdelen

Cursus Inhoud

Uitklappen
INTRODUCTIE
BEWUST ZIJN
TEM HET EGO
CONCLUSIE

Waarom deze cursus?

 • Gebaseerd op authentieke traditie
 • Praktisch, niet alleen theorie
 • Niet academisch
 • Geschikt voor beginners en gevorderden
 • Altijd bereikbaar, ook onderweg
 • Geschikt voor smartphone en tablet
 • Makkelijk en veilig betalen met iDEAL
 • Niet tevreden, geld terug

7 beoordelingen voor Geheimen van de mystiek: Word een completer mens en verbeter je bewust-zijn

 1. Avatar

  John

  Beknopt, goed geschreven en lekker praktisch; kortom erg goed!

 2. Avatar

  De Bruijn

  Heel herkenbaar en bevestigend. Ook mooi verwoord. In het begin moeite met inloggen. Heel duidelijk! Succes met de school en de cursussen.

 3. Avatar

  Rene

  Een mooie en heldere cursus, die zeker voor de beginnende of ontwakende mens geschikt zal zijn aangezien het laat zien dat met andere ogen naar de realiteit gekeken kan worden. Door de cursus komt het huidige besef van waar of niet waar, van zelf of niet zelf en van goed of fout in een ander daglicht te staan. Niets staat vast en alle zekerheden zijn onderhevig aan verandering en dit zet aan tot denken en roept vragen op die niet direct te beantwoorden zijn maar die gedurende de loop der jaren met de nu reeds geopende ogen beantwoord zullen worden.

 4. Avatar

  arjanne de leeuw den bouter

  Een heldere inspirerende cursus. Nu zelf verder.

 5. Avatar

  Cyriel Drielinger (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Eerste keer inloggen was niet duidelijk. Maar dat wordt goed gemaakt door de inspirerende lessen. De hoofdstukken zijn niet te lang en overzichtelijk opgebouwd. Prima!

 6. Avatar

  Jan Snijder (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

  Op een duidelijke en toegankelijke manier is de kern van de prachtige mystiek overgekomen. Een manier van leven die je kan verrijken door verbinding met ” het hogere.” Dit vraagt onderhoud. In deze cursus daar zijn voldoende “oefeningen” voor aangegeven.

 7. Avatar

  Hetty Brandenburg (geverifieerde eigenaar)

  Verified reviewVerified review - view originalExternal link

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.