Word Vriend van De Mystieke School

(3 klantbeoordelingen)

Wanneer je Vriend wordt dan kan je zelf bepalen voor welk bedrag je ons steunt. Als Vriend van de Mystieke School krijg je direct toegang tot de online cursus ‘Geheimen van de Tijdloze Traditie: De wijsheid van de mystieke onderstroom‘.

Categorie:

Beschrijving

Er zijn diverse mogelijkheden om ons te steunen. Zo kun je een van onze online cursussen doen. Je kan ons ook steunen door Vriend te worden van de Mystieke School.

Wanneer je Vriend wordt dan kan je zelf bepalen voor welk bedrag je ons steunt. Als Vriend van de Mystieke School krijg je direct toegang tot de online cursus ‘Geheimen van de Tijdloze Traditie: De wijsheid van de mystieke onderstroom‘. De inhoud van deze cursus vormt de basis van alle artikelen en cursussen op de website.

close
Word Vriend van De Mystieke School 2
kies een van onze 5 gratis ebooks

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kies welke van onze 5 gratis ebooks je wil lezen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

Inhoud van de cursus

close
Word Vriend van De Mystieke School 3
kies een van onze 5 gratis ebooks

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en kies welke van onze 5 gratis ebooks je wil lezen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

3 beoordelingen voor Word Vriend van De Mystieke School

  1. Ingen Wagenaar (geverifieerde eigenaar)

    Ga zo door!

  2. Charles Beije (geverifieerde eigenaar)

  3. Margreeth (geverifieerde eigenaar)

    Er staan veel te veel namen in genoemd. Ik snap dat dit misschien nodig is om een leer uit te leggen maar ik zou meer praktische informatie leuker vinden.

  4. De Mystieke School (winkelmanager)

    Hoi Margreeth, dank voor je recensie. Deze cursus is een gratis cadeau voor mensen die Vriend van ons worden. Het is bedoeld als introductiecursus die vooral theorie biedt. We noemen veel namen om te laten zien dat de Tijdloze Traditie door vele tijden, culturen en spirituele stromingen heen loopt. Aan het eind van de cursus bieden we wat praktische oefeningen, maar het doel van de cursus is vooral om te informeren. Wil je praktisch aan de slag, dan kun je misschien een van onze andere online cursussen doen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Annuleer